Bobby fejrer jubilæum med Beatles-musik

Rubberband spiller til Bobby Festivalens 20 års jubilæumskoncert

Lørdag den 23. februar 2013 fejrer Sønderborg ’68 in Concert – Bobby Festivalen 20 års jubilæum med en koncert på Sønderborghus.

Og det bliver en aften med masser af Beatles-nostalgi, for på scenen står Rubber Band, der er blandt Skandinaviens bedste Beatles-kopier.

Rubber Band gik i John, Paul, George og Ringos fodspor allerede i 1979, selvom det dengang nærmest blev opfattet som blasfemisk at  kopiere Beatles eller deres musik.

Alligevel fortsatte Rubber Band med at øve til de havde deres første offentlige koncert under navnet “Billerne”. Senere skiftede bandet navn til Rubber Band, inspireret af Beatles lp’en “Rubber Soul”.

I dag har Rubber Band en solid fangruppe og optræder med koncerter over hele landet, ligesom orkestret ofte kan opleves til festivaler og på tv.

Koncerten begynder kl. 21.00, og billetter sælges via Sønderborghus, hvor der også kan bestilles koncertmenu.

Før koncerten overrækker Bobby Festival en donation på 10.000 kroner til en hjertestarter på Sønderborghus.

Pengene stammer fra overskuddet fra den årlige Bobby Festival, der finder sted hvert år i november på Sønderborghus. Gennem årene har festivalen doneret over en kvart million kroner til velgørende formål – primært musikalske formål for børn og unge i Sønderborg Kommune.

Det er denne festival, der i november blev afholdt for 20. gang. Festivalen er en udløber af arrangementet ”Da Beatles kom til Sønderborg” i 1987. Og derfor skal jubilæet naturligvis fejres til tonerne af Beatles-musik.

Posted by: admin on

Tags: , , , , , ,