Mindeord over Kaj Schnor

På vegne af Bobby-festivalen:

Det er med stor sorg, at vi i dag har sagt farvel til vores gode ven og medlem af Bobby-komiteen, Kaj Schnor, der døde for nyligt efter kort tids sygdom.


Kaj var idémanden bag Bobby Festivalen, der udspringer af en gammel ungdomsklub i Sønderborg i 60’erne, som Kaj selv besøgte flittigt. Han var deusden en aktiv person i Sønderborgs musikliv. Uden Kaj ville der ikke have været 60’er-musik på Sønderborghus den første lørdag i november.

Kaj har i alle årene spillet en stor rolle i både planlægningen og afholdelse af festivalerne. Han har ofte stået på scenen som konferencier, og han har desuden sørget for, at der altid har været styr på økonomien i festivalen.


Vi vil altid huske Kaj for hans gode humør og hans utrættelige indsats for Bobby Festivalen. Han vil blive savnet.

Posted by: Mikkel Hansen on